Scroll To Top
Oldtimer autoverzekering:

De juiste Oldtimer autoverzekering voor jouw oldtimer auto/klassieke auto van 25 jaar of ouder vinden?

Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking, uitstekende service in geval van schade en deskundige medewerkers? NLMotor biedt jou dat!

Zekerheid:

NLMotor werkt op het gebied van autoverzekeringen samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars binnen Nederland. Wel zo zeker!

Eenvoud:

Berekenen snel en eenvoudig de premie en zie in 1 oogopslag welke Oldtimerautoverzekering voor jou gunstig is. Wel zo handig!

Vrije keuze:

Maak een keuze uit:

  • WA Oldtimer autoverzekering

  • WA Beperkt Casco Oldtimer autoverzekering

  • WA Casco (Allrisk) Oldtimer auverzekering

Daarnaast zijn, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, de aanvullingen optioneel :

  • Zomertijd/ Wintertijd (winterstop)

  • Inzittendenverzekering

  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering

  • Pechhulp

Waarde bepaling:

Alle Oldtimer autoverzekeringen (behalve de WA) gaan uit van de taxatiewaarde van de auto. Deze blijkt uit een recent taxatierapport opgesteld door een taxateur die is aangesloten bij de FEHAC, NIVRE, TMV of VRT.

Kortingen:

Er is geen Bonus/malus op de Oldtimer autoverzekering van toepassing. Een schuldschade kost je dus geen no claim korting. Daar staat tegenover dat je ook geen schadevrije jaren zal opbouwen.

Gemak:

Met de digitale polis map heb je 24/7 toegang tot jouw verzekeringen. Gemakkelijk voor het raadplegen van uw verzekeringen en schade melden. Er is ook een gratis app beschikbaar voor uw mobiele telefoon.

“Bereken hier eenvoudig jouw Oldtimer Autoverzekering”

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.