Scroll To Top

Oldtimer Bromfietsverzekering

Oldtimer Bromfietsverzekering:

De juiste Oldtimer bromfietsverzekering voor jouw oldtimer bromfiets/klassieke bromfiets van 25 jaar of ouder vinden? Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking, uitstekende service in geval van schade en deskundige medewerkers? NLMotor biedt jou dat!

Zekerheid:

NLMotor werkt op het gebied van verzekeringen samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars binnen Nederland. Wel zo zeker!

Eenvoud:

Berekenen snel en eenvoudig de premie en zie in 1 oogopslag welke Oldtimer bromfietsverzekering voor jou gunstig is. Wel zo handig!

Vrije keuze:

Maak een keuze uit:

  • WA Oldtimer bromfietsverzekering

  • WA Beperkt Casco Oldtimer bromfietsverzekering

Daarnaast zijn, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, de aanvullingen optioneel :

  • Opzittendenverzekering

  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Waarde bepaling:

De WA Beperkt Casco Oldtimer Bromfietsverzekeringen gaat uit van de taxatiewaarde van de bromfiets. Deze blijkt uit een recent taxatierapport opgesteld door een taxateur die is aangesloten bij de FEHAC of NIVRE.

Kortingen:

Er is geen bonus/malus regeling op de Oldtimer Bromfietsverzekering van toepassing. Een schuldschade kost je dus geen no claim korting. Daar staat tegenover dat je ook geen schadevrije jaren zal opbouwen.

Gemak:

Met de digitale polis map heb je 24/7 toegang tot jouw verzekeringen. Gemakkelijk voor het raadplegen van uw verzekeringen en schade melden. Er is ook een gratis app beschikbaar voor uw mobiele telefoon.

“Bereken hier eenvoudig jouw Oldtimer Bromfietsverzekering”

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.