Scroll To Top
Oldtimerverzekering:

De juiste Oldtimer motorverzekering voor jouw oldtimer motor/klassieke motor van 25 jaar of ouder vinden? Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking, uitstekende service in geval van schade en deskundige medewerkers? NLMotor biedt jou dat!

Zekerheid:

NLMotor werkt op het gebied van oldtimer motorverzekeringen samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars binnen Nederland. Wel zo zeker!

Eenvoud:

Berekenen snel en eenvoudig de premie en zie in 1 oogopslag welke Oldtimer motorverzekering voor jou gunstig is. Wel zo handig!

Vrije keuze:

Maak een keuze uit:

  • WA Oldtimer motorverzekering

  • WA + Brand/Diefstal Oldtimer motorverzekering

  • WA Beperkt Casco Oldtimer motorverzekering

  • WA Casco (Allrisk) Oldtimer motorverzekering

Daarnaast zijn, afhankelijk van de gekozen verzekeraar, de aanvullingen optioneel :

  • Zomertijd/ Wintertijd (winterstop)

  • Opzittendenverzekering

  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Waarde bepaling:

Alle Oldtimer motorverzekeringen (behalve de WA) gaan uit van de taxatiewaarde van de motor. Deze blijkt uit een recent taxatierapport opgesteld door een taxateur die is aangesloten bij de FEHAC, NIVRE, TMV of VRT.

Kortingen:

Er is geen bonus/malus korting op de Oldtimer motorverzekering van toepassing. Een schuldschade kost je dus geen no claim korting. Daar staat tegenover dat je ook geen schadevrije jaren zal opbouwen.

Gemak:

Met de digitale polis map heb je 24/7 toegang tot jouw verzekeringen. Gemakkelijk voor het raadplegen van uw verzekeringen en schade melden. Er is ook een gratis app beschikbaar voor uw mobiele telefoon.

“Bereken hier eenvoudig jouw Oldtimer Motorverzekering”

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.