Scroll To Top

NLMotor is 100% onafhankelijk!

Direct dekking:

Snel de goedkoopste premie berekenen en direct online jouw nieuwe verzekering afsluiten? Bij NLMotor kan dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vanzelfsprekend is een directe verzekeringsdekking mogelijk.

Zekerheid:

Naar welke schadeverzekering u ook op zoek bent, op de site van NLMotor kan je eenvoudig de verzekeringen berekenen, vergelijken en direct afsluiten. NLMotor werkt uitsluitend met gerenommeerde Verzekeringsmaatschappijen. Dat is wel zo zeker voor jou. En zekerheid is voor jou belangrijk.

Offerte:

Wil je liever eerst rustig een offerte doorlezen? Prima, je maakt een berekening op de site en klikt op de knop ‘Offerte’. De offerte is ook te printen. Een verzekeringsaanvraag kan je daarmee ook schriftelijk doen. Online aanvragen worden direct behandeld.

Heb je vragen?

Stel ze dan direct! NLMotor is telefonisch bereikbaar op 0341- 760170, E-mail info@NLMotor.nl of met de Chat op de site.

Gratis annuleren:

Wil je, binnen 14 dagen nadat je de polis ontvangen hebt, de verzekering met terugwerkende kracht annuleren? Geen punt bij NLMotor. Er is dan geen dekking op de verzekering geweest en je bent dan geen premie verschuldigd.

Schade?:

24 uur per dag 7 dagen per week eenvoudig jouw schade bij NLMotor online melden. Wij helpen je bij de afhandeling van de schade indien deze verzekerd is op jouw verzekering. Is er geen dekking op jouw verzekering en is de schade te verhalen? Dan schakelen wij 112schade.nl voor jou in. 112schade.nl gaat voor jou kosteloos de schade verhalen op de tegenpartij. Je kan ook zelf bij 112schade.nl je schade aanmelden.

VerzekeringsCheck:

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.