Scroll To Top
Log NLMOTOR Verzekeringen

Jouw hulp bij motorverzekeringen

 
Schadeverzekeringen
Alarmnummers

Lees meer...

 
Contact NLMOTOR
Contact

Tel: 0341-760170

 
Bereken je verzekeringspremie
Bereken je premie

Lees meer...

 
Elk jaar een gratis polischeck
Polischeck

Lees meer...

Motorverzekeringen, Fotografie, Martin Weijmer, All In One Fotografie, 06 - 458 88 095

NLMotor is 100% onafhankelijk!

Direct dekking:

Snel de goedkoopste premie berekenen en direct online jouw nieuwe verzekering afsluiten? Bij NLMotor kan dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vanzelfsprekend is een directe verzekeringsdekking mogelijk.

Zekerheid:

Naar welke schadeverzekering u ook op zoek bent, op de site van NLMotor kan je eenvoudig de verzekeringen berekenen, vergelijken en direct afsluiten. NLMotor werkt uitsluitend met gerenommeerde Verzekeringsmaatschappijen. Dat is wel zo zeker voor jou. En zekerheid is voor jou belangrijk.

Offerte:

Wil je liever eerst rustig een offerte doorlezen? Prima, je maakt een berekening op de site en klikt op de knop ‘Offerte’. De offerte is ook te printen. Een verzekeringsaanvraag kan je daarmee ook schriftelijk doen. Online aanvragen worden direct behandeld.

Heb je vragen?

Stel ze dan direct! NLMotor is telefonisch bereikbaar op 0341- 760170, E-mail info@NLMotor.nl.

Gratis annuleren:

Wil je, binnen 14 dagen nadat je de polis ontvangen hebt, de verzekering met terugwerkende kracht annuleren? Geen punt bij NLMotor. Er is dan geen dekking op de verzekering geweest en je bent dan geen premie verschuldigd.

Schade?:

24 uur per dag 7 dagen per week eenvoudig jouw schade bij NLMotor online melden. Wij helpen je bij de afhandeling van de schade indien deze verzekerd is op jouw verzekering. Is er geen dekking op jouw verzekering en is de schade te verhalen? Dan schakelen wij 112schade.nl voor jou in. 112schade.nl gaat voor jou kosteloos de schade verhalen op de tegenpartij. Je kan ook zelf bij 112schade.nl je schade aanmelden.

VerzekeringsCheck:

Jaarlijks Checken wij voor jou of de motor- en autoverzekering nog steeds de juiste keuze is. Kan het weer beter? Dan krijg je ongevraagd gratis een nieuwe aanbieding van NLMotor.

Allianz verzekeringen ASR VerzekeringenAvero VerzekeringenBovenmij VerzekeringenDe Goudse VerzekeringenDelta lloyd VerzekeringenEuropeesche VerzekeringenGenerali VerzekeringenNationale Nederlanden VerzekeringenLondon VerzekeringenReaal VerzekeringenUnigarant Verzekeringen

Meer over NL MOTOR

NL MOTOR.NL Gegevens

Tel: 0341-760170

Kerklaan 10d - 3851JV - Ermelo

KVK: 8107935

AFM: 12007295 - KiFiD: 300.004272